HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Courgetti recept met garnalen in citroensaus

Geplaatst op 07/09/2018 door UitPaulinesKeuken

Ik heb zelf een haat liefde verhouding met garnalen. Heel lang heb ik ze niet gelust. En hoewel ze nog steeds niet in mijn top 10 staan, eet ik ze nu wel graag. Maar dan wel alleen als ik ze niet zelf bereid heb. Snap jij het nog? Ik heb dat eigenlijk bij alle visgerechten en recepten met schaaldieren. Als ik het zelf klaarmaak, heb ik er geen trek meer in. Maar ben ik in een restaurant, dan bestel ik heel vaak vis. Rare foodie! Kijk voor die garnalen snap ik het nog wel, die moet je schoonmaken (je kan ook de visboer vragen natuurlijk) en dat is best een vies klusje. En daar komt bij dat ik in restaurants ook net iets te vaak “niet schoongemaakte” garnalen voorgeschoteld heb gekregen. Nee dat maakt onze liefde niet sterker.

Toch zijn vis en schaaldieren echt hele gemakkelijke ingrediënten. Je kan het met van alles combineren, op verschillende manieren bereiden en heel veel smaken geven. En het grootste pluspunt, het is supersnel klaar. En echt niet ingewikkeld. Dit recept (los van het schoonmaken) staat binnen 10 minuten op tafel. Probeer het zelf maar eens.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl