HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

gevulde focaccia uit Jamie kookt Italië

Geplaatst op 10/09/2018 door UitPaulinesKeuken

En vandaag staat dus deze gevulde focaccia uit Jamie kookt Italië op het menu. Een heerlijke gevulde focaccia met tuinbonen, citroen, pecorino en verse kruiden. Superlekker en helemaal niet moeilijk om te maken. Het deeg moet alleen wel even rijzen, maar in de tussentijd kun je natuurlijk iets anders doen.

About the book! Ik ben dol op de Italiaanse keuken, dus dan zit je bij mij al snel goed. Er staan maar liefst 140 recepten in het boek, best veel! Van antipasti tot pasta en van desserts tot salades. Jamie is ook een mega Italië fan, met een paar heerlijke en verse ingrediënten zet je iets lekkers op tafel. Zowel voor de snelle doordeweekse maaltijden als de uitgebreide weekendmaaltijden kun je met dit boek aan de slag. De recepten zijn redelijk simpel. Niet al te ingewikkelde ingrediënten en geen lange lijsten met inkopen die je moet doen. Fijn! Daarnaast staan alle voedingswaarden per recept genoemd. Handig als je hier op let. Een klein minpuntje aan dit boek vind ik dit keer de styling en fotografie. Het is niet helemaal mijn smaak en naar mijn idee hebben ze te erg hun best gedaan om anders te zijn dan anders. Hierdoor komt het een beetje gemaakt en gek over af en toe. Maar het gaat natuurlijk om de recepten, en die zijn dik in orde! En dan deel ik nu het recept voor de gevulde focaccia met jullie.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl