HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Gezond leven in herfst en winter – 8 Aandachtspunten

Geplaatst op 27/09/2018 door optimavita

In willekeurige volgorde, mijn 8 tips voor jou!

1. Blijf voldoende bewegen

Ik merk dat heel veel mensen een stuk minder bewegen tijdens de koudere maanden! We pakken minder de fiets en eerder de auto. Mensen die buiten sporten slaan regelmatig trainingen over vanwege slechte weersomstandigheden en je ploft na een lange dag werken eerder op de bank als het donker is, dan dat je naar de sportschool gaat. Be prepared! Heb jij al een workout plan voor deze herfst en winter?

2. Variëren met fruitsoorten

Ik zie er nu al tegenop, zeg maar dag tegen de (betaalbare) aardbeien, perziken, nectarines, pruimen, frambozen, ananassen en bosbessen. De fruitkeuze in de winter vind ik altijd om te janken. Een goede oplossing hiervoor is om te gaan voor diepvriesfruit! Ik doe het vaak gelijk in een kom en zet het in mijn koelkast, zodat het ontdooid en ik het kan mengen door mijn kwark. Wat ik ook heel fijn vind, is dat de sinaasappels, mandarijnen en grapefruits wél weer lekker zijn in deze periode.

Lees verder op www.Optimavita.nl