HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Hotspot: Café Martinus in Haarlem

Geplaatst op 23/09/2018 door UitPaulinesKeuken

Café Martinus is opgericht door dezelfde eigenaren als By Lima. Ook een van onze favoriete tentjes in Haarlem. By Lima is een stukje kleiner en is daardoor minder geschikt voor grotere gezelschappen of groepen. Ook is de keuken wat kleiner, waardoor de eigenaren niet al hun ideeën voor lekkere recepten realiteit konden maken bij By Lima. En zo ontstond het idee voor een tweede locatie, Café Martinus. De naam Martinus komt van de vader van de eigenaresse. Hij heeft haar laten opgroeien met lekker, vers en de liefde voor eten.

Eenmaal binnen bij Martinus keken we meteen onze ogen uit. Wat een gezellige, leuke en fotogenieke locatie. Van roze muren tot panterprint en neon signs tot aan gezellige hoekjes met rotan stoeltjes en een gezellige wc met flamingo’s. Aan alles is gedacht bij Martinus. Het interieur is tot in de puntjes uitgedacht en dit hebben ze helemaal zelf gedaan, zonder de hulp van een interieurstylist. Superknap! Martinus is hierdoor meteen een Instagram proof hotspot geworden, want je kunt natuurlijk ontzettend leuke foto’s maken bij de roze muur, of op de bank onder het neon teken. Ik hou er van en dit hadden we nog niet in Haarlem.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl