HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Hotspot Haarlem Bambu Kitchen

Geplaatst op 12/09/2018 door UitPaulinesKeuken

Bamboe bij Bambu
Het was hartje zomer dus wij konden lekker op het terras plaatsnemen. Heerlijk vind ik dat. Het terras is groot, met veel tafeltjes, maar ook relaxte loungestoeltjes en voor iedereen die graag mensen kijkt, zijn er hoge tafels met stoelen. Maar binnen is het ook goed toeven. Het interieur doet warm en gezellig aan. Een grote turquoise muur, veel bamboe en hout, afgemaakt met rieten lampen en spiegels. Op ieder tafeltje staat een klein flesje srirachasaus, voor als het je nog niet pittig genoeg is.

Asian street food
Bambu Kitchen is typisch een restaurant voor mij. Op de kaart vind je veel kleine gerechtjes die je kunt delen. Veel proeven dus en  daar hou ik van. Het liefst wil ik van alles één hap. Maurits en ik bestellen dim sum met garnalen en varkensvlees en gyoza. Beiden erg lekker. Ook proeven we nog een gado gado salade, deze is echt heerlijk, lekker knapperige groentes met een smakelijke pindasaus.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl