HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Tips voor hardlopen op Bali

Geplaatst op 07/09/2018 door followfitgirls

Hardlopen op Bali

Ik ga er van uit dat als je gaat hardlopen op Bali, of waar dan ook op vakantie, je al goed uitgerust bent met de juiste sportgear. Wil je nog even checken of je alles hebt? Lees dan dit blog even terug waarin ik je vertel wat ik meeneem als ik op vakantie ga. In dit blog ga ik het over andere tips voor hardlopen op Bali hebben.

Tip 1: Stel je verwachtingen bij

De eerste dagen dat ik in Bali was had ik geen zin. Ik had het doel gesteld om inderdaad het hardlopen als normaal op te pakken. Maar ik zag er tegenop, ik had last van een mega jetlag en ik kende de weg nog helemaal niet. Ik vertelde dit in een post op instagram en kreeg hét advies waardoor ik opeens super gemotiveerd en weer met beide benen op de grond stond: stel je verwachtingen bij. Verwacht gewoonweg niets van je zelf. Al loop je 2 kilometer en doe je daar een uur over. Alles is mooi meegenomen en het leuk hebben is belangrijker dan je doel. En dit is zó waar! Hier heb ik veel kracht uit geput! Thanks Mariëlle voor je tip! De volgende dag stond ik om half 7 buiten.

Lees verder op www.followfitgirls.com