HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Viv’s product van de week: liefde in een spray

Geplaatst op 06/09/2018 door vivonline

Tijd voor LIEFDE met dikke hoofdletters. Liefde voor je jezelf koesteren is soms best een uitdaging. Ik denk dat elke vrouw daar soms wel last van heeft. Daarom wil ik jullie graag kennis laten maken met deze heerlijke spray van Rock your world. Deze lijn focust op het hart en helpt deze te openen: voel wat of wie bij je past, waar je blij van wordt. Maak keuzes vanuit een diep vertrouwen en bewaak je grenzen met zachtheid. Alles is liefde ook voor jezelf. To the moon & back.

Wat zit erin?

De geur werkt direct in op je zenuwstelsel en je gevoel van wellbeing. De blend bestaat uit een elixir van kristallen en natuurlijke etherische oliën. En oh ja, er zitten echte kristallen in die het vertrouwen en eigenliefde versterkt.

Deze set focust op alle soorten liefde: die voor jezelf en voor een ander. Neem wat je nodig hebt en geef wat je kunt. Je kunt deze producten kopen in onze shop. Klik dan hier 

lees verder:

https://www.vivonline.nl