HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Wedstrijd Preps: Dit Zijn Mijn Tips!

Geplaatst op 29/09/2018 door glow

Als je me volgt, dan weet je dat ik momenteel middenin de wedstrijd preps zit: work, train, eat, sleep, repeat! Klinkt simpel, maar er schuilt uiteraard wel wat meer achter. Omdat ik als topsporter al ontzettend veel ervaring opdeed met het voorbereiden op wedstrijden en daarna van marathons, naar triatlons naar CrossFit wedstrijden ging, leek het me wel eens leuk om mijn prep tips met je te delen. Dus of je nu traint voor je eerste 10 kilometer, een triatlon, CrossFit wedstrijd of wat dan ook: dit zijn mijn wedstrijd prep tips voor jou!

De periode in aanloop naar de wedstrijd

#1 Programma
Werk met een programma! Doe niet ‘zomaar’ wat, maar volg een gestructureerd en doordacht trainingsschema dat je houvast geeft. Plan je trainingsdagen en -uren en ook je rustdagen elke week in. Schakel je coach hiervoor in en communiceer veel met jouw coach, want een samenwerking gaat je helpen om goed naar jouw wedstrijd toe te trainen.

#2 Zwaktes attacken

lees verder:

http://www.glowmagazine.nl