HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekendbites: Mini fiammkuchen met brie

Geplaatst op 17/09/2018 door UitPaulinesKeuken

Dit keer maken wij een flammkuchen met brie, appel, spek en pistachenootjes. Wij gebruiken graag de Président Brie. Deze is lekker romig en vol van smaak. Het zoutige van de brie en spek combineert goed met het zoetige van de appel. En de pistachenootjes zorgen voor een extra bite, superlekker! Serveer er een lekker wijntje of frisje bij en laat het borrelen maar beginnen. Mijn zondagmiddag bestaat standaard uit een borrelplank vol met lekkers, een lekker drankje en een goede serie of leuk gezelschap. Nog even genieten van de laatste uurtjes van het weekend voordat de drukke werkweek weer begint. Hou jij ook zo van de zondagmiddag borrel?

JOUW HULP NODIG Is je antwoord ‘ja’? Top! Want ik heb jouw hulp nodig. Ik ben namelijk op zoek naar nog meer zondagmiddag borrel inspiratie en jij kan me daarbij helpen! Als volger van mij ga je samen met mij lekkere inspiratie delen voor de zondagmiddagborrel met Président Brie.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl