HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #70 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 15/09/2018 door mindyourfeed

Oh oh oh, wat vliegen de weken voorbij zeg… Niet normaal, ik heb het idee dat we pas halverwege het jaar zitten… en toch komt het einde alweer in zicht! De meiden zijn al helemaal gewend in hun nieuwe klassen en ook ik heb gelukkig de flow weer een beetje te pakken. Na de zomervakantie kon ik mijn draai niet helemaal vinden, lukte het opstarten niet zo goed en was ik ook aan het nadenken welke kant ik nu eigenlijk op wil met mijn blog… Ik heb de verjaardag van MYF stilletjes voorbij laten gaan, maar op 1 september bestond mijn blog 5 jaar. Dat is nogal wat! Ik ben er nog steeds heel blij mee en super trots op dat mijn bedrijf zo lekker loopt. Maar toch, het kriebelt…. Geen zorgen hoor, ik blijf lekker koken en recepten delen, maar ik heb nog zoveel andere plannen! Heerlijk om daar mijn hoofd vol mee te hebben!… Voor nu, omdat het zaterdag is, weer een nieuw weekmenu vol inspiratie voor de komende week! Schrijf gerust mee en ik zal je de komende tijd zeker op de hoogte houden van waar ik mee bezig ben! 

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #70 makkelijke maaltijden

Maandag

melanzane alla parmigiana

Heb je de weersvoorspelling voor komende week gezien?! Hallelujah, de zomer komt nog heel even terug…. Laten we het hopen! Met deze melanzane alla parmigiana gaat dat in elk geval wel lukken!

Dinsdag

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl