HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 82 makkelijke recepten

Geplaatst op 08/09/2018 door linda

De kinderen zitten inmiddels twee weken op school. Heel langzaam begint er een soort ritme te komen. Hoe is het bij jullie? Aangezien het weer er goed uitziet van de week heb ik een aantal zomerse recepten in het weekmenu gezet. 

Na 6 weken de kinderen om mij heen is het fijn om weer structuur te krijgen. Eigenlijk wilde ik rustig opstarten. Dit lukt alleen niet zo goed doordat ik achter de schermen met een paar samenwerkingen bezig ben. Daarnaast zal ik maar niet beginnen over wat een werk het is om het huis verkoop klaar te maken. Gelukkig had ik gisteren hulp van mijn moeder. Daarbij is het nog gezellig ook om samen op schoon te maken. Ondertussen is er natuurlijk genoeg tijd voor een kletspraatje, koffie en ter afsluiting even lunchen.

Vandaag staat ons laatste straatfeest op de planning en daar ga ik eens dubbel van genieten.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 82 makkelijke recepten

Maandag: vegetarische pasta ovenschotel

September is de maand om opnieuw in het ritme te komen. Dat houdt ook in dat er minimaal 1 vegetarische dag op het programma staat.

Vegetarische pasta ovenschotel, alle ingrediënten ongekookt in de ovenschaal.

Dinsdag: bloemkoolnasi met ei

Bijna 1x per twee weken staat er nasi op het programma met restjes uit de koelkast. Deze versie bevat extra veel groente want de rijst is gemaakt van bloemkool.

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl