HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 83 makkelijke recepten

Geplaatst op 15/09/2018 door linda

Het belooft deze week nog een fantastische nazomer te worden. Laten we daar nog even keihard van genieten. Het weekmenu is hierop aangepast. Ik heb ook nog iets leuks voor jullie. Ik ben op zoek naar kookliefhebbers die lactosevrije zuivel willen uitproberen. Meld je aan, wie weet word je geselecteerd en krijg je een productpakket toegestuurd. 

Pak pen en papier er maar even bij. Een weekmenu geeft zoveel rust. Maak een keuze uit onderstaande recepten en vul je planning aan met jullie familie succesnummers. Een suggestie: probeer de saté eens. In een handomdraai maak je de marinade met kruiden uit de voorraad. Dit is vele malen lekkerder dan een marinade uit een zakje dat relatief veel zout bevat.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

p.s. ben je op zoek andere recepten? Kijk dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Weekmenu 83 makkelijke recepten

Maandag: spaghetti alla Norma

Wie er ook zo gek op aubergine? Voor dit gerecht zet ik vaak twee koekenpannen tegelijk aan, dan is deze groente zo gebakken. Pasta alla Norma is een klassiek en een toppertje als je het mij vraagt.

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl