HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Wil jij een mooie huid? Vermijd dan deze voedingsmiddelen!

Geplaatst op 20/09/2018 door vivonline

Er is geen twijfel over het feit dat goede huidverzorging ontzettend belangrijk is voor een mooie huid. De andere helft van je huidverzorging bestaat uit je voedingspatroon, oftewel het eten van de juiste voedingsmiddelen. Alles wat je in je mond stopt, kauwt en doorslikt, vindt zijn weg door jouw lichaam. Maar ook aan je huid is te zien of jouw voedingspatroon wel zo goed is.

1. Bewerkte suikers

Haal suiker zoveel mogelijk uit je voedingspatroon. Door suiker vermindert het collageen in je huid  en verliest je huid dus zijn elasticiteit. Suiker maakt je huid oud. Voorbeelden van bewerkte suikers zijn: frisdrank, koek, snoep, kristalsuiker (rietsuiker of kokosbloesemsuiker is een gezondere optie), stroop

2. Voedingsmiddelen waar je een hoge bloedsuikerspiegel van krijgt

In de voedingskunde bestaat de term: “voedingsmiddelen met een hoge glycemische index”. Dit wil zeggen dat er voedingsmiddelen zijn die met een bepaalde snelheid worden verteerd en opgenomen worden in het bloed. Hoe sneller het voedingsmiddel wordt verteerd, hoe slechter dit voor je bloedsuikerspiegel (en natuurlijk ook je huid) is.

lees verder:

https://www.vivonline.nl