HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

3x vegan kruidenboter voor bij de BBQ

Geplaatst op 01/09/2019 door feelgoodbyfood

Maar vanaf nu kun je genieten van zelfgemaakte romige en plantaardige kruidenboter. Ik heb namelijk hét recept voor 3 verschillende smaken vegan kruidenboter. En deze heb je ook nog eens heel snel en makkelijk zelf gemaakt. Wel zo fijn op een mooie zomerse dag.

3x vegan kruidenboter

Deze 3 verschillende varianten maak je super snel en simpel met als basis Becel Pure. Becel Pure is 100% plantaardig, rijk aan omega 3 en geheel vrij van palmolie en conserveermiddelen. Fijn! Voeg er groenten en/of kruiden aan toe en je hebt in een minuutje een heerlijke kruidenboter. Je kunt ze het beste een avond van te voren maken en in de koelkast bewaren. Zo kunnen de kruiden goed intrekken en zijn ze het lekkerst.

Eigenlijk mogen deze spreads natuurlijk geen kruiden ‘boter’ heten, maar ze zien er uit en smaken naar kruidenboter. Zo heerlijk romig! Maar dan een zelfgemaakte en plantaardige variant. Ideaal om te serveren bij de BBQ of op een zomerse borrel. Smeren maar!

1. Paprika kruidenboter

Lekker zoet door de puntpaprika en heerlijk op smaak door de knoflook, paprikapoeder en peper. Deze variant maak je het makkelijkste met een foodprocessor of anders een staafmixer.

Dit heb je nodig
100 gram Becel Pure
1 rode puntpaprika
halve theelepel paprikapoeder
halve teen knoflook 
snuf peper

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl