HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Back to school: Wat moet je niet vergeten?

Geplaatst op 01/09/2019 door love2bemama

Wat hebben we nodig voor het nieuwe schooljaar?

Met de meiden ben ik al naar de stad geweest om een nieuwe lading kleding te kopen. Ze groeien zo snel dat het echt tijd werd! Gelukkig was er sale dus we konden onze slag slaan. We hebben meteen gekeken naar een nieuwe schooltas. Ook daarvoor zijn we geslaagd! Tevens hebben we nieuwe voetbalschoenen en voetbalkleding gekocht. De jongste gaat vanaf dit seizoen ook voetballen! Ook hebben ze een nieuwe gymtas en gymkleding voor op school.

Met de oudste moet ik nog naar de stad. Hij is steeds uit logeren of spelen dus het komt er niet van maar volgende week moeten we toch écht gaan. Hij heeft ook nieuwe kleding nodig maar ook voetbalschoenen, een gymtas en nieuwe gymschoenen. Dat laatste hadden de meiden ook nodig! In de stad kon ik voor hun niet slagen dus ben ik online gaan zoeken en kwam ik uit bij gymschoenen van Decathlon. Daar heb ik meteen voor alle drie nieuwe gymschoenen besteld. 

Ook heb ik de lade met broodtrommels en bekers uitgezocht en gelukkig hebben we daar nog genoeg van dus dat hoeven we niet nieuw te kopen. 

3 Back to school tips voor ouders

Voor alle ouders die er binnenkort ook weer aan moeten geloven heb ik nog 3 back to school tips:

Lees verder op www.love2bemama.com