HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Heb jij de HEMA babydraagzak al gespot?

Geplaatst op 30/09/2019 door love2bemama


Makkelijk en snel de deur uit met de HEMA babydraagzak

Met de HEMA babydraagzak ben je in no time de deur uit en heb je je kindje lekker bij je. Je kleintje voelt zich veilig en is lekker dichtbij jou. Met een babydraagzak verplaats je je ook veel makkelijker. Hallo buitenwereld, daar ben ik weer! Het dragen van je baby is praktisch maar geeft ook een sterke onderlinge band. Onderzoek toont aan dat baby’s die vaker gedragen worden rustiger zijn en minder huilen. Dat ging in mijn geval wel op! Ik kreeg er mijn dagen weer mee terug.

HEMA babydraagzak met liefde ontwikkeld

De HEMA babydraagzak biedt veiligheid, stabiliteit en comfort en ziet er ook nog eens super leuk uit. Lekker stoer dus ook leuk voor de papa’s om te dragen. De stijlvolle babydraagzak is ook nog eens deels vervaardigd van gerecycled materiaal. HEMA denkt ook aan alles! De babydraagzak is zo fijn omdat het de intimiteit van een draagdoek combineert met het gemak van een draagzak die ook nog eens ergonomisch verantwoord is. HEMA heeft er veel aandacht aan besteedt om dit product te ontwikkelen.

Lees verder op www.love2bemama.com