HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Smeuïg chocoladetaartje | Uit het 4 ingrediënt kookboek van Pascale Naessens

Geplaatst op 12/09/2019 door beaufood

In dit boek staat vers eten centraal. Kwalitatieve, volvette en verse ingrediënten, dat is volgens Pascale veruit de beste voeding. Weg van de kant en klare gerechten en pakjes en zakjes, maar terug naar échte ingrediënten. Zoals onbespoten fruit en groenten, en vlees van dieren die een goed leven hebben gehad. Neem de tijd om een lekkere en voedzame maaltijd voor jezelf te maken. Met die tijd zit het wel goed, want naast het gebruiken van maar vier ingrediënten heeft ze ook nog eens hoofdstukken met gerechten die binnen 10 15, 20 óf 25 minuten klaar zijn. Ideaal! Er zijn niet veel kookboeken waaruit ik regelmatig kook (niet omdat ze ik ze niet leuk vind, maar ik probeer gewoon graag veel verschillende kookboeken uit), maar dit boek pak ik er zeer regelmatig bij.

Zo had ik ’s avonds ineens trek in iets chocolade-achtigs, iets smeuïgs, iets uit de oven.. en kwam toen dit smeuïge chocoladetaartje tegen. Gemaakt van pure chocolade en kokosmeel. Echt heeeeul erg lekker. Het originele recept is voor twee personen, maar persoonlijk vond ik hem best machtig en wij konden er met zijn vieren van eten. Hieronder vind je een greep uit de recepten van dit kookboek en het recept voor het taartje!

Lees verder op www.beaufood.nl