HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Theorie leren was nog nooit zo makkelijk (en goedkoop)

Geplaatst op 02/09/2019 door love2bemama


De lat lag hoog…

Het autorijden vond ik ontzettend leuk en het gaf mij ook vrijheid wanneer ik eenmaal het roze papiertje in handen zou hebben. Vanaf mijn 16e reed ik al op een scooter en dat was al zo makkelijk, wanneer ik mijn autorijbewijs zou hebben lag de wereld aan mijn voeten.

Het enige wat ik lastig vond was het theorie-examen. Dat gedeelte vond ik ontzettend saai maar het is wel noodzakelijk om je rijbewijs te kunnen halen. In ‘mijn tijd’ moest ik ook braaf elke week met mijn vader mee naar theorieles, wat gegeven werd in de kelder van een bruin cafe. Via dia’s, met een dik theorieboek wat je door moest nemen en met potlood en papier. Het was altijd wel gezellig want ik kwam er veel bekenden tegen. Ik moest ervoor ploeteren maar ook mijn theorie-examen heb ik in één keer gehaald. Je snapt, de lat lag hoog! 😅 

Gelukkig heb ik alles kunnen halen en nog steeds ben ik elke dag blij met mijn roze papiertje. Ik zou niet zonder rijbewijs kunnen! Helaas hebben mijn ouders geen autorijschool meer dus mijn kinderen krijgen geen rijles van opa en oma. Dat zou leuk geweest zijn… Ik ben benieuwd hoe het zal zijn tegen die tijd dat ze mogen autorijden. Op dit moment kun je op je 17e al beginnen met je rijbewijs. Maar dan moeten ze natuurlijk eerst wel de auto theorie leren voor het examen.

Lees verder op www.love2bemama.com