HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Vakantie en corona: wij gingen toch op reis… met het vliegtuig!

Geplaatst op 18/09/2020 door love2bemama

Vakantie en corona: enkele maanden geleden preekte ik dat ik het niet vond kunnen om op vakantie te gaan in een ander land. En ik pleitte ervoor om in eigen land op vakantie te gaan, de lokale bedrijfjes steunen. Maar toen werd het juli en de vakanties begonnen.

Zuid-Limburg; je zou er maar wonen!

Het Heuvelland, je waant je er in het buitenland. Wij zijn er inmiddels aan gewend hoe mooi het hier is en moeten onze ogen echt openen willen we het weer beseffen. Vakantie en corona: waarom zouden we het land verlaten?

Elk jaar genieten we van de toeristen die ons bezoeken. Maar dit jaar was het toch wel een beetje té. Boodschappen doen in bijvoorbeeld Gulpen was echt niet meer leuk. Je stond met een beetje pech een half uur te wachten op een parkeerplaats! Of op de mandjes of karretjes omdat er teveel mensen in de winkel waren.

Zelf weken we uit naar Heerlen of Kerkrade om boodschappen te doen, de iets mindere toeristische plaatsen in Zuid-Limburg. Het Heuvelland was overspoeld met toeristen dit jaar en we wilden letterlijk vluchten.

Lees verder op www.love2bemama.com