HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Welke medicatie krijg je bij een postnatale depressie?

Geplaatst op 15/09/2020 door love2bemama

Een postnatale depressie of ook wel een zwangerschapsdepressie genoemd komt voor bij ongeveer 10 a 15 procent van de bevallen vrouwen. Deze vrouwen hebben last van aanhoudende somberheid en depressieve gedachten na de zwangerschap. Als dit het geval is dan is het verstandig om hulp in te schakelen. Soms wordt overgegaan op medicijnen, maar welke medicatie krijg je bij een postnatale depressie? 

Ben jij pas bevallen en voel jij je somber maar weet je niet of je een postnatale depressie hebt of een dipje? In dit blog kun je lezen hoe je een postnatale depressie kunt herkennen. Wil je meer weten over een postnatale depressie? Lees dan dit eerlijke boek van Tilda Timmers.

Welke medicatie bij postnatale depressie?

Belangrijk is om eerst vast te stellen of je een postnatale depressie hebt. Welke medicatie je kan krijgen bij een postnatale depressie kan pas vastgesteld worden bij de juiste diagnose.

Lees verder op www.love2bemama.com