HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

5 Handige tips om jezelf nu écht op de eerste plek te zetten!

Geplaatst op 07/09/2022 door boostyourhealth

Je springt je bed uit, kleed je jezelf aan en daarna de kids, hup eten maken voor hun en naar school brengen. Daarna even snel een banaan en sporten, boodschappen doen, schoonmaken in huis, eten voorbereiden, werken en lunchen achter de computer. Dit was mijn leven totdat ik tot voor kort weer teruggeroepen werd door mijn lichaam. Mijn lichaam vertelde mij dat ik het nu echt anders moest gaan aanpakken, anders zou hij het niet lang meer volhouden. We zijn allemaal zo gewend om goed voor anderen te zorgen, dat we onszelf helemaal vergeten. Dat het anders moet en kan heb ik zelf ondervonden en daarom deel ik handige tips met jou!

Start de dag op jouw manier!

Vaak begint de dag al met veel chaos en loopt je hoofd al snel vol met zaken die je allemaal vanaf nog moet doen. Help! Probeer eens een uur eerder op te staan voor jezelf en de tijd maken om rustig wakker te worden, te rekken en strekken, te mediteren en na te denken waar je die dag allemaal dankbaar voor bent. Start met een mooie intentie en sta rustig op met het geluid van de natuur, bij kids is dit natuurlijk iets lastiger. Maar probeer toch de focus te vinden en lees anders eens het boek “Morning Medicine” van Angélique Heijligers.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl