HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

5x Waarom een smartphone voor moeders onmisbaar is

Geplaatst op 05/10/2015 door love2bemama

5x Waarom een smartphone voor moeders onmisbaar is

De meningen zijn erover verdeeld; over smartphones. Moet je met je tijd meegaan of stug blijven volhouden in een leven zonder smartphone? Ik ga graag met mijn tijd mee, ik vind de technologie namelijk erg interessant en leuk. Ik kan niet zonder mijn smartphone. Ok, dat is misschien iets wat overdreven want ik kan echt wel een dag (of langer) zonder. Maar in mijn leven is mijn smartphone wel belangrijk geworden. Ik gebruik hem voor mijn werk maar als moeder zijnde is mijn smartphone ook onmisbaar.

Waarom mijn smartphone voor mij onmisbaar is deel ik graag met jou!

1. Thuiswerken

Ik combineer het moederschap en thuiswerken. Ik ben fulltime moeder maar ook fulltime blogger. Dat komt erop neer dat wanneer de kinderen op school zijn, met papa even weg zijn, zelf spelen of slapen ik mijn uurtjes werk probeer te pakken. Mijn smartphone is daarin onmisbaar. Zo kan ik namelijk op de wc, als ik even snel een kopje koffie drink of als ik nog 5 minuten bij school moet wachten, snel mijn e-mail beantwoorden.

2. Foto's en filmpjes

Mijn iPhone 6 plus heeft zo'n goede camera dat ik de hele dag door mijn smartphone gebruik als fototoestel. Ik maak zo honderden foto's die mij erg dierbaar zijn. Maar ook filmpjes! Foto's zijn voor mij belangrijk en ik ben dolbij dat ik met mijn smartphone ieder moment kan vastleggen. Een camera heb ik niet altijd bij de hand, mijn smartphone wel.

Lees verder op www.love2bemama.com