HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

7 Tips om meer groente te eten

Geplaatst op 24/10/2016 door linda

Sponsored. Groente, ik ben er gek op. Al zijn er dagen dat ik met moeite aan de 250 gram groente kom. Hoe kun je meer groente eten? En dat niet alleen, hoe kom je erachter hoeveel je eet? Daar is nu een hulpmiddel voor: de Groentemeter. Hier kun je de hoeveelheden groente van de hele dag invullen. Vervolgens krijg je feedback en tips. Handig! Maar eerst geef ik jullie mijn tips om meer groente te eten.

Meer groente eten is eigenlijk niet zo heel ingewikkeld. Naast de avondmaaltijd zijn er genoeg momenten op de dag voor een groente intake. Bij de lunch kun je kiezen voor rauwkost, groentespreads op brood of groente verstoppen in een wrap. Een salade is natuurlijk altijd goed, alleen hoe maak je nu een voedzame portie? Tot slot kun je groente eten als tussendoortje in een eenvoudige soep of een lekkere dip. De mogelijkheden zijn eindeloos en ik vertel je in onderstaand stuk hoe jij je groente intake kunt verhogen.

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl