HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Eetdagboek van ILH redactrice Mirte

Geplaatst op 19/10/2016 door ilovehealth


Nieuwsgierige aagjes opgelet! Ik heb weer een nieuw eetdagboekje voor je! En wel van I Love Healths eerste redactrice: Mirte! We willen natuurlijk wel weten wat voor vlees we in de kuip hebben he.

Mirte: Een eetdagboekje bijhouden voor ILH, een soort van MyFitnessPal maar dan leuker;). Ik vind het altijd heel interessant om eetdagboekjes te lezen. Ik haal er inspiratie uit, maar ben vooral heel nieuwsgierig naar hoe de bekende #fitgirls (of boys) hun ‘healthy lifestyle’ invullen. Daarnaast vind ik het bijhouden van een eetdagboekje ook een hele goede manier om bewust te worden van wat je eet, en hoeveel je eet. Heel goed om af en toe dus eens voor jezelf te doen.

Ik voelde me van de week toch heel even een echte foodblogger. Ontbijt, lunch, snacks, alles moest op de foto en ook nog zo mooi mogelijk. Petje af voor de pro’s, want dat fotograferen viel me nog vies tegen. Het juiste licht, een mooi opgemaakt bord, een opgeruimd aanrecht; niet mijn sterkste punten heb ik gemerkt. Maar goed, het gaat natuurlijk ook om de inhoud;). Het zal je misschien opvallen dat ik op redelijk vaste momenten eet, meestal zes keer per dag. Dit doe ik bewust, want ik heb namelijk migraine. Vaak, als ik te weinig eet of op hele onregelmatige tijden eet, krijg ik hoofdpijn. Willen we niet, dus gewoon op tijd eten. Verder probeer ik natuurlijk zo gezond én lekker mogelijk te eten en iedere dag voldoende te bewegen.

Lees verder op www.ilovehealth.nl