HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Gezond ontbijt: carrot top

Geplaatst op 23/10/2016 door glow

Je eet vast wel eens kwark als ontbijt. Lekker met muesli en wat fruit bijvoorbeeld. Prima om de dag mee te starten. Maar wist je dat groenten in je kwark eigenlijk ook niet zo’n gek idee is? Deze gezonde Carrot Top is ons favo ontbijt van het moment. Lekker, makkelijk en boordevol vezels en proteïne.

Eerlijk is eerlijk, deze Carrot Top hebben we goed ‘gejat’ van Juice Junkie, waar we regelmatig ontbijten. Na de zwemtraining of morningrun is een smoothiebowl of granolabowl een heuse treat! Toen we de eerste keer daar een Carrot Top aten waren we om: Griekse yoghurt met granola, wortel en kaneel, hmmmm. Nooit geweten dat wortel en yoghurt zo goed samen gaan, maar hee deze ontdekking willen we jou niet onthouden!

Een heuse treat dus maar de versie van Juice Junkie is ook een behoorlijke calorieënbom. Prima om af en toe lekker van te smullen, maar om nóg vaker te kunnen genieten van deze combi bedachten we samen met Joanne een gezondere variant, lager in vetten en minder suiker. Zodat we dit heerlijke ontbijt lekker vaak op tafel kunnen zetten!

Lees verder op www.glowmagazine.nl