HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Glutenvrije pasta met salie en pompoensaus

Geplaatst op 22/10/2016 door beaufood

Ik vond het suuuuper leuk toen ik hoorde dat jullie zo enthousiast waren over de zoete aardappel week en dat jullie wel oren hadden naar een pompoen week. So here it is! Een week lang elke dag een lekker recept met pompoen. Het wordt een grote oranje bedoeling hier op de blog haha. En dat is alleen maar goed want net als zoete aardappel barst de pompoen van de voedingsstoffen en kun je er door de zacht zoete smaak onwijs veel gerechten mee maken. Smoothies, stoofpotten, koekjes, cakes, een spread en niet te vergeten overheerlijke pasta sauzen. Zonder gehakt en met een overload aan veggies.

Normaliter gebruik je zo’n 80 gram pasta per persoon, maar ik voeg aan mijn recepten altijd iets minder pasta toe en extra veel gezonde saus. De hoeveelheid van dit recept is eigenlijk ietsje te veel voor twee personen, maar voor twee grote eters precies goed en als je wat over hebt kun je dat de volgende dag opeten als lunch.

Lees verder op www.beaufood.nl