HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Hotspot en tips Barcelona

Geplaatst op 22/10/2017 door eatrunlove

Je hebt het niet kunnen missen, vorige week was ik in Barcelona! Donderdagmiddag vlogen we naar Barcelona, maandagochtend vlogen we weer terug naar Rotterdam. Op zondag was de triathlon, maar de rest van de dagen hadden we dus genoeg tijd om de stad te ontdekken en lekker te eten. Ondanks dat ik al een paar keer in Barcelona ben geweest, verraste de stad me opnieuw. Wat een fijne stad, ik zou daar best een jaartje kunnen wonen! In deze blog laat ik je onze Barcelona hotspots zien.

Allereerst het appartement waar we zaten; dit was namelijk top! Ik had een appartement gevonden via Interhome; een organisatie waar je appartementen en vakantiehuizen van particulieren kunt huren. Dit heeft eigenlijk altijd mijn voorkeur omdat je dan op de leukste plekjes komt. Ons appartementje lag aan Carrer del Comte Borrell, een straat in de wijk Barre de Sant Antoni. Iets buiten het echte centrum, maar super centraal gelegen. Een metrostation om de hoek, en het wijkje zelf zat bomvol leuke tentjes. Beneden het appartementencomplex zat een bakkertje welke van 6.00 ’s ochtends tot 22.00 ’s avonds open is, echt top. In de buurt zaten leuke restaurantjes, wijn- en cocktailbarretjes. De volgende keer zou ik zo weer in dit wijkje willen slapen.

Lees verder op www.eatrunlove.nl