HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Mijn kind heeft superkrachten, die van jou ook?

Geplaatst op 18/10/2017 door love2bemama

Mijn kind heeft superkrachten daar ben ik van overtuigd. Zo heeft zij de gave om van vrolijk spelende engel naar woest en onhandelbare draak te gaan in minder dan drie seconden omdat het strikje van haar Barbie geel is in plaats van roze. Ze heeft het telepathische vermogen om mij met een blik te laten weten dat er iets mis is. Zelfs als ze slaapt weet ze mij zonder ook maar een kuchje wakker te maken wanneer ze ziek is. Nog voordat ze kreunt, piept of simpelweg gewoon keihard “MAMA” roept sta ik al naast haar bed met een emmer, een nat washandje en een liefdevolle knuffel.

Nog meer krachten

Een andere grote kracht van haar is dat ze mij in een oogwenk allergisch kan maken voor de meest uiteenlopende zaken. Dat begon al toen ze nog in mijn buik zat en ik met geen mogelijkheid meer mijn zo geliefde paprikachips door mijn strot kon krijgen. Die kracht is pas echt losgebarsten toen ze geboren was. Als klein humpe-dumpie kreeg zij het namelijk voor elkaar dat ik, de vrouw die voor niets of niemand bang is, met knikkende knieën en een hartslag van meer dan 200 slagen per minuut, doodsangsten uitsloeg toen ik haar voor het eerst vast mocht houden.

Lees verder op www.love2bemama.com