HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

10 tips om gezond uit eten te gaan

Geplaatst op 10/10/2018 door vivonline

Uit eten gaan, wat kan het toch heerlijk en gezellig zijn. Om maar te zwijgen van het gemak. Even geen boodschappenlijstjes, rijen bij de supermarktkassa en afwas. Maar, er zijn van die periodes waarin er élke week wel een reden lijkt te zijn om uit eten te gaan: het weekend vieren, een verjaardag, jubileum, of bijkletsen met je vriendinnen of familie. Laten we eerlijk zijn, eigenlijk valt er altijd wel een reden te verzinnen!

Gezond uiteten

Maar mocht je meer op je gewicht willen letten, dan worden dat soort avondjes al snel een doorn in het oog. Toch hoeft het geen reden te zijn om dan maar thuis te blijven. Er zijn namelijk manieren om uit eten te gaan zonder het gevoel te hebben dat je daarna direct een balansweek moet inlassen!
Uiteraard kun je wel de lopende buffetten, all-you-can-eat toko’s en onbeperkt spareribs eten beter even laten voor wat het is.

10 tips

  1. Als je de kans hebt, bekijk de menukaart dan alvast van tevoren op de website van het restaurant waar je heen gaat. Geen keuzestress op het moment suprême, én een beter beeld van wat je aan nutriënten en calorieën binnenkrijgt.

lees verder:

https://www.vivonline.nl