HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Alles in de soep en patat op de bank – foto diary september 2018

Geplaatst op 15/10/2018 door mindyourfeed

Zo. Dat was even geleden…. Een foto update van mijn maand, bedoel ik dan. Ik zie net dat ik de maanden juli en augustus voor het gemak maar heb overgeslagen… Oeps! Nou was ik vlak voor de zomer ook erg druk en was ik in augustus zo’n beetje de hele maand op vakantie. Maar toch, daar zou ik genoeg foto’s van hebben, zou je zo zeggen. Anyhow, ik heb even niet zoveel van achter de schermen laten zien, maar ik heb een nieuwe foto diary voor je! Van september dus, een maand waarin alles een beetje in de soep liep. En ik dat ook wel even prima vond. Soms is het prima om de boel de boel te laten en ruimte te maken voor nieuwe dingen. Daar ben ik de laatste tijd in mijn hoofd dan ook volop mee bezig. En binnenkort ga ik je er meer over vertellen… Kijk je mee naar mijn afgelopen maand?

Foto diary september 2018

Al eerder zei ik dat ik na de zomervakantie niet helemaal meer mijn flow kon vinden. Dat had met heel veel dingen te maken. Zo was het natuurlijk nog zo prachtig mooi weer buiten, dat ik het zonde vond om daar geen gebruik van te maken. Dat kwam omdat het opstarten na de vakantie een beetje ongeorganiseerd ging, waardoor mijn werk er steeds bij in schoot. Maar dat kwam ook omdat mijn hoofd bij nieuwe plannen zit… Ik heb namelijk heel sterk het gevoel dat ik veel meer wil delen en inspireren dan wat ik nu met recepten doe. Dat er nog veel meer in mij borrelt wat ik graag de wereld in wil slingeren. Ik zit nog een beetje te kauwen op de vorm en hoe en wat. Maar misschien moet ik maar gewoon eens ergens beginnen en wordt het me onderweg helder wat de juiste weg is.

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl