HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Brrrrr herfst… Hoe hou je motivatie om te sporten?

Geplaatst op 21/10/2018 door BetterbyGoalie

Redenen om te blijven sporten in de herfst

Voor genoeg motivatie om te sporten heb je allereerst een aantal goede redenen nodig waarom het zo belangrijk is in de herfst! Hieronder staan drie van die redenen:

  1. Sporten is gezond en maakt gelukkig. Bijna iedereen heeft wel eens last van een herfstdip. Herfstdip symptomen zijn vermoeidheid, minder zin om dingen te doen en je kunt zelfs zo somber raken dat je kunt spreken van een seizoensgebonden depressie. Een herfstdip voorkomen is beter dan genezen: blijf daarom sporten (het liefst in de buitenlucht) om jouw geluksniveau en gezondheid op peil te houden.
  2. De natuur heeft een rustgevende werking op het menselijk lichaam en de hersenen. Zeker in de herfst, wanneer er een prachtige variëteit aan kleuren te zien is.
  3. Je kunt extra genieten van de herfst- en wintergerechten. Want eten smaakt nu eenmaal lekkerder wanneer je uitgeput en hongerig aan de maaltijd kunt beginnen.

Lees verder op www.HaveANiceDay.com