HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

De plek waar je zit in een vliegtuig heeft effect op je gezondheid (en het is niet wat je denkt)

Geplaatst op 02/10/2018 door BedRock

De plek waar je zit in een vliegtuig maakt voor weer andere mensen helemaal niets uit, maar er zijn wel degelijk voor- en nadelen per plaats. Een plek aan het gangpad is bijvoorbeeld ideaal als je een kleine blaas hebt: niemand wordt gestoord door het feit dat de oploskoffie die je twee minuten eerder dronk er dan alweer uit moet. Ook kun je oneindig vaak je kruiswoordpuzzels pakken (en na een paar minuten uit verveling weer in je handbagage stoppen).

Er zijn daarentegen maar weinig mensen die uit vrije wil een stoel in het midden kiezen wanneer ze hun plek mogen claimen. Een plek bij het raam is toch de meest gekozen plek in een vliegtuig. Mensen die nieuwsgierig of angstig zijn, blijken vaker te kiezen voor deze plek. Bovendien word je veel minder snel gestoord als je bij het raam zit. Tot slot kiezen veel mensen natuurlijk ook voor deze plek zodat ze zich kunnen vermaken met het fascinerende beeld van onze planeet vanuit de lucht.

Lees verder op www.BedRock.nl