HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Haal je kiwi op Utrecht Centraal

Geplaatst op 16/10/2018 door happyinshape

Kun jij tussen het reizen door wel een energieboost gebruiken? Kom dan langs het Zespri Happiness Fuel Station op Utrecht Centraal Station.

Vandaag om 16:00 uur opent het Zespri Happiness Fuel Station zijn deuren om de voorbijgangers te voorzien van een dosis vitamine C en vezels.

Slechts 15% van de volwassenen eet de aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Dit was dan ook de aanloop voor het opzetten van het Happiness Fuel Station: Nederlands eerste groene tankstation voor een energie boost. Deze kun je bezoeken van 15 oktober t/m 21 oktober.

Reizende Nederlanders kunnen hier terecht voor een kiwismoothie, alle ins en outs over kiwi’s en meer inspiratie voor een energiek leven.

De activiteiten zullen variëren van het maken van een gezonde smoothie, speeddates met een diëtiste tot een korte, intensieve work-out en een moment van ontspanning.

Programma

MAANDAG 16:00 uur 
Opening

lees verder:

https://happyinshape.nl