HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Hardlopen: Mijn Trainingen en Doelen

Geplaatst op 05/10/2018 door optimavita

Ik loop minimaal 3x per week hard!

Ik lees de verbazing haast op je gezicht. Huh, 3x per week hardlopen!? Jazeker! Ik gebruik het namelijk de laatste tijd altijd als warming up in de sportschool. Momenteel doe ik ongeveer 3x per week een ‘normale’ fitness training, daarnaast geef ik 1x per week mijn groepslessen. Voor mijn normale trainingen aan, ga ik standaard 10 minuten hardlopen. Meestal op 9km/uur, wat voor mij een relatief rustig tempo is.

Buiten hardlopen

Naast deze 4 trainingen, doe ik vaak nog wel 1-2x cardiotraining. Ik ben de laatste tijd meer aan het fietsen en wandelen, zoals je al zag in de afgelopen vlogs. In een week heb ik de laatste tijd meestal 1 wat heftigere cardio workout, waarin ik vrijwel altijd kies voor hardlopen. Aangezien het de laatste tijd mooi weer is, ga ik vaak lekker naar buiten. Jullie weten misschien wel dat dit vast en zeker gaat veranderen als het koud wordt en/of regent, want ik ben echt een mietje als het gaat om slecht weer.

Lees verder op www.Optimavita.nl