HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Het grote voordeel van ouder worden…

Geplaatst op 12/10/2018 door optimavita

Het grote voordeel van ouder worden

Ik val gelijk maar met de deur in huis. Ik vind het ZO heerlijk dat ik me niet zo druk meer maak om wat anderen van me denken! Dit is echt iets dat in de laatste jaren ontzettend bij mij is veranderd. In mijn ogen heeft dat te maken met ‘levenservaring’. Op een gegeven moment kom je erachter dat het eigenlijk helemaal niet zo veel uitmaakt hoe anderen over je denken. Sommige mensen bereiken dit punt op hele jonge leeftijd, anderen pas veel later. Ik denk dat ik het in de afgelopen 5 jaar steeds beter ben gaan beseffen.

Mijn gevoel als puber

Als puber was ik gigantisch bezig met hoe anderen over mij zouden denken. Ik probeerde me te kleden volgens de mode, maakte me druk over of ik wel ‘leuk’ genoeg was, ik wilde heel graag een platte buik en dunne benen hebben, ik probeerde nooit feestjes te missen uit angst buiten de groep te vallen en ik besloot zelfs om níet bij de toneelgroep van school te gaan ondanks dat ik dat graag wilde. Dit was namelijk in mijn ogen niet ‘cool’ om te doen.

Lees verder op www.Optimavita.nl