HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Hormonen en verschillende soorten hormoonvrije anticonceptie

Geplaatst op 18/10/2018 door ilovehealth

De ene vrouw heeft er (vaak) last van, de ander fietst er zo doorheen: de eeuwige struggle met hormonen…  Wat zijn hormonen nu precies en hoe kijken wij hier tegen aan bij ILH? En welke vormen van hormoonvrije anticonceptie zijn er allemaal? 

Bijna 2 jaar geleden ben ik gestopt met de pil. Waarom? Ik wilde liever geen kunstmatige hormonen meer in mijn lichaam. Na een aantal jaar lang niet lekker in mijn vel te zitten, moodswings, migraine en het idee dat ik totaal mijzelf niet meer was heb ik de pil overboord gegooid. Wat bleek? Voor heel veel vrouwen in mijn omgeving was dit heel herkenbaar. Op dit moment ben ik zoekende naar een anticonceptiemethode die bij mij past en waar ik mij goed bij voel, maar tot dusver is dat nog niet gelukt. Voor jullie deze blog over wat hormonen nou precies zijn en de verschillende mogelijkheden voor (hormoonvrije) anticonceptie!

Hormonen en hormoonvrije anticonceptie

Hormonen

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl