HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Maak een bucketlist! // Dit is die van mij…

Geplaatst op 15/10/2018 door ilovehealth

Ken je de film The bucket list? Zo niet, zet hem op je bucket list 😉 Twee mannen ontmoeten elkaar in het ziekenhuis waar ze allebei worden behandeld op de afdeling oncologie. Beide mannen zijn terminaal ziek en hebben niet lang meer te leven, maar wél nog een hoop dingen die ze graag nog willen doen. Op een dag besluit het tweetal om uit het ziekenhuis te ontsnappen om de lijstjes met dingen die ze ooit nog hadden willen doen te gaan uitvoeren.

Een bucket list is dus een lijst van alle dingen die je nog eens wil doen, maar ook de doelen die je wilt bereiken en dromen die je wilt vervullen. Het kan fijn zijn om deze dingen voor jezelf op te schrijven. Zo worden jouw doelen en dromen tastbaar. Op momenten dat je even niet meer goed voor ogen hebt wat jouw dromen en doelen zijn, kun je dit er bij pakken. Ga dus eens aan de slag met een bucketlist, het maakt niet uit of het om iets kleins of iets groots gaat, en pak deze er om de zoveel tijd eens bij. Kijk dan eens wat je al bereikt hebt!

Hoe maak je een bucketlist?

Hoewel ik altijd roep dat ik ‘geen idee heb wat ik allemaal nog wil’ ben ik er eens voor te gaan zitten. Op Just be You kwam ik een blog tegen over het maken van een bucketlist. Vragen die kunnen helpen bij het maken van jouw bucketlist zijn:

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl