HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

Mijn Lowlands Throwdown Avontuur

Geplaatst op 30/10/2018 door glow

Jeetje, waar te beginnen? Ik deel vaak mijn sportieve ervaringen, maar deze lijkt bijna niet in woorden te (be)vatten. Meer dan een week na de Lowlands Throwdown begint alles weer een beetje normaal te worden… Twee jaar geleden liep ik op het event binnen als toeschouwer. Op dat moment werd er een zaadje in mijn hoofd geplant. “Ooit…” Dat leek me namelijk zo’n mooie ervaring. Nu – twee jaar na dato – stond ik er. Deed ik mee. En alleen dat was al de kers op de taart.

Zo’n event is er niet zomaar natuurlijk. Eerst was er de qualifier. Die doe je in je eigen box met een camera en judge erbij en de scores dien je online in. Ik had me ingeschreven maar wilde zonder teveel druk de qualifier doen. Dus deed ik samen met mijn coach (en trainingsbuddy) Georgios de workouts, alsof we een ‘gewone’ zondagmiddagtraining deden. Dat werd een heel leuke zondagmiddag die prima uitpakte met een gedegen kwalificatie voor de finale in the pocket!

lees verder:

http://www.glowmagazine.nl