HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Mijn Toscane tips! Deze adresjes mag je niet missen

Geplaatst op 14/10/2018 door UitPaulinesKeuken

We waren in totaal 10 dagen in Toscane. We zijn al eens eerder in Toscane geweest, bij San Gimignano in de buurt. Ook heel leuk! We gingen ongeveer om de dag iets doen. Zo was het voor Lasse niet te druk en wij vonden dit ook wel een relaxed schema. Volterra zijn we wat vaker geweest, omdat dit om de hoek lag. We gingen hier dus ook wel eens alleen wat lunchen. Ik deel mijn tips per plaats waar we geweest zijn. Nu moet ik eerlijk zeggen dat het in Italië bijna niet fout kan gaan met het eten. Je kunt bijna overal wel iets lekkers eten. Gelukkig maar!

Volterra Volterra is een prachtig oud dorpje bovenop een berg. Vanaf de berg heb je een heel mooi uitzicht over de heuvels van Toscane. Aanrader om met zonsondergang dit even te gaan bekijken. We hebben een aantal keer gegeten in Volterra. Onder andere bij Osteria dei Poeti. Hier hadden ze een speciaal truffelmenu en als je me ergens voor wakker kan maken, dan is het truffel.

Lees verder op www.UitPaulineskeuken.nl