HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Mijn Verhaal: Tessa leerde van zichzelf houden!

Geplaatst op 19/10/2018 door optimavita

Even voorstellen

Hi allemaal! Een poosje geleden kwam er een oproep van Marloes op instagram. Ze zocht mensen die een inspirerend verhaal hadden over gezond eten. Toen ik dit zag dacht ik… Ja gezond eten? Nee dat doe ik niet altijd, maar inspireren? Misschien niet op gebied van gezonde voeding maar wel op houden van je lichaam in welke maat dan ook. Want is dat ook niet een vorm van goed voor jezelf zorgen? Ik vind van wel! Laat ik mij eerst is even voorstellen! Hoi ik ben Tessa, 28 jaar en woon samen met mijn vriend en onze kater in Arnhem. 

Psychische klachten als puber… Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Ik heb al overgewicht sinds ik 15 ben. In mijn puberteit ben ik overvallen door flinke psychische klachten. Ik ben altijd al een emotie eter geweest maar vanaf toen vlogen de kilo’s eraan. Binnen 3 maanden tijd ging ik van 60 kilo naar 85 kilo. De striae hiervan kan je nu 13 jaar later nog zien.

Lees verder op www.Optimavita.nl