HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Mama gaat op vakantie zonder kinderen

Geplaatst op 28/10/2019 door love2bemama


Ik ben moeder maar ook mijzelf

Ik ga nu met mijn zus op vakantie maar mijn partner en ik nemen het er ook regelmatig van. We hebben de luxe dat onze ouders regelmatig op kunnen en willen passen waardoor het voor ons mogelijk is om af en toe samen weg te gaan. Sowieso proberen mijn man en ik om één keer per maand samen wat leuks te gaan doen en daarnaast proberen we ook om de paar maanden samen een weekendje weg te gaan. Even tijd voor elkaar. Want naast dat we papa en mama zijn, zijn we ook onszelf. 

Lees ook: Hoera! Mama gaat naar New York (+ heel veel tips)

De meeste mensen kennen mij tegenwoordig als ‘die moeder met 3 kinderen maar ik ben ook nog gewoon dezelfde persoon als vroeger. Wel een betere versie van mijzelf… Een dankbaardere versie. Ik vind nog steeds dezelfde dingen als vroeger leuk, ik hou er nog steeds van om uit te gaan, leuke dingen te doen met vrienden en mijzelf opmaken voor een avondje uit. Het grote verschil is dat deze dingen tegenwoordig ingepland moeten worden. Met drie kinderen is dat een behoorlijke inspanning. Toch vind ik het nodig om dit te doen. Tijd voor mijzelf te maken. Op de momenten dat ik zonder kinderen de deur uitga voel ik mij weer helemaal mijzelf. Omdat ik weet dat de kinderen in goede handen zijn kan ik de deur ook redelijk makkelijk achter mij dichttrekken. 

Lees verder op www.love2bemama.com