HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Sportkleding kopen? Zo voorkom je een miskoop!

Geplaatst op 18/10/2019 door followfitgirls


Een kast vol sportkleding

Laat ik gelijk maar met de (kledingkast)deur in huis vallen: mijn kast ligt vol met sportkleding. Ik denk dat zo’n beetje de helft van mijn garderobe uit sportkleding bestaat. Nu draag ik het vaak ook naar mijn werk, want als je het ‘slim’ aanpakt kun je het ook prima buiten de sportschool dragen. Eerlijk is eerlijk, tussen die berg sportkleding liggen ook een paar miskopen. Ach, dat overkomt ons helaas allemaal wel eens. Toch heb ik een paar handige tips voor je die helpen om een miskoop te voorkomen.

Sportkleding kopen? Zo voorkom je een miskoop

1. Welke sport ga je doen?

Het lijkt een open deur: als je gaat zwemmen draag je een badpak aan en als je een yoga- of pilatesles volgt is een soepel vallende legging ideaal. Zwemmen in een te ruim of te strak badpak is alle behalve fijn en draagt dus ook alles behalve bij aan je sportprestaties. Bij een yoga- of pilatesles is het juist weer belangrijk dat je legging soepel valt zodat je alle oefeningen zonder belemmeringen kunt uitvoeren.

Lees verder op www.followfitgirls.com