HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Tips om alleen zijn // Me-time is niet eenzaam

Geplaatst op 14/10/2019 door ilovehealth

Alleen zijn. Me-time. Sommige mensen kunnen er geen genoeg van krijgen, andere hebben het liefst de hele dag mensen om zich heen. Ik vind het zo nu en dan heerlijk om even alleen te zijn. En het is onwijs belangrijk om het ook leuk te kunnen hebben in je uppie. En vergeet niet, alleen zijn is niet persé eenzaam. Waarom heb je andere mensen nodig om het leuk te maken? Wij geven jou tips voor happy alleen zijn. Even me-time ;)

Verwen jezelf

Bij ‘verwen jezelf’ denken een hoop mensen aan een reep chocola naar binnen werken, een nieuw setje kleren kopen of uren in de keuken staan voor een uitgebreide maaltijd voor jezelf. Tuurlijk, dat is ook jezelf verwennen en zo nu en dan hartstikke lekker. Maar het kan ook gewoon een warme douche zijn, of een simpele, gezonde maaltijd. Of misschien wel een rondje lopen om je hoofd leeg te maken. Een warme kop thee, een dekentje op de bank. ‘Nee’ zeggen als je écht geen zin hebt om af te spreken in de stad. Met verwen jezelf bedoelen wij vooral: geef toe aan waar je op dat moment het meeste zin in hebt.

lees verder:

https://www.ilovehealth.nl