HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #104 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 21/10/2019 door mindyourfeed

As we speak. Nee, laat ik het ander zeggen. Op het moment dat dit nieuwe weekmenu online komt. Ben ik onderweg. Naar Nieuw-Zeeland…. Echt, ik kan het nog steeds niet geloven, maar als het goed is ben ik dus nu onderweg. Snap je het nog? De blogs die vanaf vandaag verschijnen, heb ik allemaal vooruit geschreven en vooruit ingepland. Dus als alles goed is gegaan en ook de techniek mij niet in de steek laat de komende weken, ben ik nu onderweg en hebben jullie aan inspiratie geen gebrek! Afgelopen dagen waren eigenlijk best heel ontspannen, omdat ik mijn agenda grotendeels had leeg geveegd. Ik wilde echt niet volop in de stress aan mijn reis beginnen, en dat is aardig gelukt. Er komen dus tijdens mijn afwezigheid wel gewoon nieuwe recepten online, maar het tempo ligt wel iets lager. Ik kan me zo voorstellen dat ze zich aan de andere kant van de wereld niet zo heel erg druk maken, dus doe ik dat ook maar niet. Voor nu, pak lekker een kop koffie erbij en schrijf weer mee. Wil je mijn avonturen trouwens een beetje mee beleven? Volg me dan via Instagram, in de stories zal ik regelmatig wat plaatsen!

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl