HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #105 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 27/10/2019 door mindyourfeed

Ja hoor, 3 keer knipperen met je ogen en er is weer een week voorbij…. Wat gaan we toch ontzettend hard richting het einde van het jaar…. Nog 2 maanden en dan is het gewoon al Kerst. Niet te doen toch?! Zeker nu ook dit weekend de wintertijd ingaat, is het wel echt duidelijk dat we de donkere maanden van het jaar in gaan. Daar heb ik in het weekmenu dan ook zeker rekening mee gehouden. Lekkere verwarmende comfort food recepten, dat is wat we nodig hebben. Vind je ook niet?! Ik kan er in elk geval wel van genieten hoor, lekker binnen een beetje in mijn cocoon kruipen. Binnenkort is waarschijnlijk de open haard klaar, lekker met z’n allen bij het vuur. Kom maar door met die winter! Voor nu staan er weer 7 heerlijke recepten klaar voor volgende week. Pak een kop koffie en schrijf weer mee! 

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #105 makkelijke maaltijden

Maandag

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl