HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 129 makkelijke recepten

Geplaatst op 27/10/2019 door linda

Afgelopen week hadden de kinderen herfstvakantie. Voor mij aanleiding om op halve kracht te werken, zodat ik ook tijd met de kids kon spenderen. Nou ja, al ze thuis waren. Onze zoon had 3 dagen een voetbal clinic bij FC Utrecht. Hoe cool is het om te trainen op hetzelfde complex als de selectie? Maar ook om ze in actie te zien, een rondleiding in het stadion te krijgen, met ze op de foto te gaan en natuurlijk zelf voetballen. 

Verder hebben we weer een grote klus opgepakt. Het resultaat mag er zijn: eindelijk is de schuur ingericht en de berging opgeruimd. Achter de schermen wilde ik allerlei kleine klusje doen, maar daar ben ik niet aan toegekomen. Haha, volgende week een nieuwe ronde en nieuwe kansen. Genoten heb ik in ieder geval wel.

Het weekmenu voor deze week is zoals normaal met een vegetarisch recept, pasta, vis en een stamppot. Volgende week kom ik met een speciale versie. Tot dan!

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl