HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Sea Salt Saloon en Bistro Madeleine | Ultieme thuisdiners #1

Geplaatst op 29/10/2020 door beaufood

Thuisrestaurant Beaufood is weer geopend! Geen lang negatief verhaal in dit artikel over de impact van de lockdown op de horeca, maar wél een paar hele fijne tips deze week voor ultieme thuisdiners. Je helpt je favoriete restaurant namelijk keihard door een thuisdiner bij hen te bestellen en daarom deel ik deze week een aantal van mijn lievelingsrestaurants. Te beginnen bij de Sea Salt Saloon in Utrecht. Geroemd om hun plateaus met kakelverse vis (en verantwoord gevangen) vis, schaal en schelp.

Sea Salt Saloon is dé visbistro van Utrecht en samen met naastgelegen bistro Madeleine maken zij dag in dag uit tassen vol met gerechten voor een restaurant waardig etentje aan huis. Denk aan een halve kreeft met citroenmayonaise, kabeljauw in gember-Pernod saus, oesters uit de Bretagne (open gestoken en wel en geserveerd met vinaigrette) of langzaam gegaarde runderwang met ingelegde abrikoos. Bestel er vooral een lekkere fles wijn bij en vergeet de Madeleines met crème van slagroom en salade van sinaasappel niet..

Lees verder op www.beaufood.nl