HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Tip: Gratis bellen met Sinterklaas

Geplaatst op 29/10/2020 door love2bemama

Nog even en dan is Sinterklaas weer in ons land. Dit jaar zal het anders zijn dan anders, geen grote intochten en de vraag is hoe we Sinterklaas kunnen vieren, maar laten we er voor onze kinderen weer een onvergetelijke tijd van maken. Elk gezin op zijn eigen manier. Kinderen zouden niks mee moeten krijgen van de onzekere COVID-19 tijden waarin we leven. Laten we de moeder in houden en van elke dag een feestje maken. Daarom in dit blog een leuke tip: gratis bellen met Sinterklaas. En je kan hem ook berichtjes sturen waar hij een reactie op geeft. 

Gratis bellen met Sinterklaas

Voor kinderen is de Sinterklaastijd zo’n heerlijke tijd. Ik kan daar als ouder ook erg van genieten, vooral van hoe de kinderen hier in mee kunnen gaan. Met de Sinterklaas app kun je het hele jaar (!) bellen en appen met Sinterklaas. Hoe leuk is dat? Sinterklaas is toegankelijk voor iedereen. De app is gratis te installeren en kinderen kunnen onbeperkt bellen en smsen met Sinterklaas. De voicemail van Sinterklaas kunnen ze gebruiken om verlanglijstjes door te geven. Ze kunnen luisteren wat Sint aan het doen is, aftellen tot Sinterklaasavond en ze kunnen ook een berichtje voor Sinterklaas achterlaten.

Lees verder op www.love2bemama.com