HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

BOEKRECENSIE: Ware vriendschap – Aminatou Sow & Ann Friedman

Geplaatst op 14/10/2021 door boostyourhealth

Vriendschappen lijken zo vanzelfsprekend. Maar in werkelijkheid is het net als een liefdesrelatie, je moet eraan werken en in elkaar blijven investeren. Doe je dit niet of werkt het even minder goed, dan verlies je elkaar uit het oog. Misschien voor een korte periode, maar soms zelfs voor altijd. Je moet elkaar waarderen, vertrouwen, begrijpen en liefhebben. Juist in mindere tijden is het belangrijk om er voor elkaar te zijn, ook als jij toevallig veel gezelliger en leuker bent om mee om te gaan als je lekker in je vel zit en goede tijden beleefd. Zoveel als je hoort over relaties, zo weinig hoor je over vriendschappen en hoe je moet omgaan met ups en downs in vriendschappen. Daarom is dit boek een verademing, brengt het heel veel herkenning, tips en inzichten over hoe je vriendschap kunt ervaren. Bovendien geven we een prachtig exemplaar cadeau! Lees je mee?

Het boek verteld hoe Aminatou en Ann elkaar ontmoet hebben en hoe ze vanaf dat moment in een rollercoaster zaten van werk, relaties en evenementen. Ze waren beide half 20 toen ze elkaar ontmoeten en er was direct een goede klik tussen die twee. Het leest heel fijn weg en verteld het verhaal van een vriendschap tussen hun met ups en downs.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl