HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Eerste hulp bij astma en allergieën met de natuurlijke etherische oliën van Geurwolkje

Geplaatst op 14/10/2021 door boostyourhealth

September is aangebroken, en voor mij betekent dit dat ik me ga klaarmaken voor een van de lastigste maanden van het jaar. Niet omdat langzaamaan de donkere dagen voor kerst beginnen, maar wel omdat de herfst een lastig klimaat voor mij meebrengt. De maanden oktober en november zijn voor mij (en denk ik voor velen met mij) niet fantastisch als het aankomt op mijn astma en allergieën. De grond is vochtig, en het weer is vochtig. De schimmels hebben vrij spel wat klachten erger maakt. In de herfstmaanden zijn mijn astma-puffertjes en ik dan ook beste vrienden. Maar nu ik zwanger ben gebruik ik dit liever niet. Nu heb ik wel al maanden een diffuser van Geurwolkje in huis, en wisten jullie dat je deze ook kunt inzetten bij de vervelende klachten die de herfst met zich meebrengen? Ik ga je er meer over vertellen.

Een diffuser gebruiken voor alleen de lekkere geur in huis, is natuurlijk fijn. Maar eigenlijk heel erg zonde om hem alleen daarvoor in te zetten. Er zijn zoveel goede etherische oliën die een perfect effect hebben op je gezondheid. Heb je net zoals ik last van veel allergieën en astma in specifieke periodes van het het jaar dan raad ik je aan verder te lezen. Natuurlijk is het goed en verstandig ook je eventuele gewone medicatie in de aanslag te houden, maar waarom niet eerst proberen het “probleem” op een natuurlijke manier te verminderen of te verhelpen als deze mogelijke manieren er ook zijn.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl